Bistro (2. NP):

Pondělí - čtvrtek 7:00-21:00 

Pátek 7:00-22:00

Sobota 8:00-21:00

Neděle 8:00-20:00

Obchod

Pondělí - pátek 7:00-19:00

Sobota - neděle 8:00-19:00

Kavárna (2. NP)

Pondělí - neděle 8:00-20:00  

Pekařák (1. NP)

Pondělí-pátek 7:00-19:30

Sobota 8:00-19:30

Neděle 9:00-19:30

 

www.bistrovalachy.cz

info@bistrovalachy.cz

 

Bistrotéka Valachy

Bistrotéka Valachy je místem nakupování i setkávání gurmánů, milovníků dobrého jídla, hobby kuchařů a nadšenců pro kvalitní gastronomii. Její jedinečnost spočívá v propojení několika gastro provozů pod jednou střechou.

 

Bistro

  • bohatá nabídka snídaní, obědové menu, sezónní menu
  • nabídka dezertů

Pekařák

  • pestrá nabídka sladkých, slaných, teplých, studených nebo vegetariánských produktů
  • nabídka dvou polévek každý všední den, poke bowl, slané palačiny 
  • v sezóně točená zmrzlina

Obchod s pekárnou

  • chleba a další pečivo z vlastní pekárny
  • bohatá nabídka kvalitních produktů, sýry, maso, ovoce, zelenina

Kavárna

  • výborná káva a dezerty

Součástí konceptu Bistrotéky Valachy je také Bar 1931.


Co je Bistrotéka Valachy?

Bistrotéka Valachy je unikátní koncept nákupní kultury, která všem milovníkům jídla dáva nový pohled na gastronomii a stravování. V Bistrotéce vaříme ze surovin, které jsou k prodeji přímo v obchodě, jež je součástí samotného bistra. Proto název Bistro-téka symbolizující místo nakupování i konzumování.

Cílem Bistrotéky Valachy je návrat k poctivému řemeslu, poskytování odborného servisu s pokorou a vytváření dlouhodobých vztahů se zákazníky. Chceme nabízet kvalitní, poctivé, manuálně vyrobené, sezónní a čerstvé potraviny v každém z našich provozů, které si budete moci vychutnat přímo v Bistrotéce, na cestě do práce, školy, v parku nebo v poklidu domova.

Bistrotéka Valachy není jen místem skvělého jídla, ale i místem poznávání a místem zážitků. Díky bohatému programu gastronomických a kulturních akcí si u nás můžete vychutnat jídlo všemi smysly.

Naše hodnoty:

  • Kvalita, poctivost a vztah k zákazníkům na prvním místě – Výběr kvalitních a poctivých surovin je u nás alfa a omega
  • Vztah k přírodě – Se vší úctou k přírodě přistupujeme k naší práci. Používáme materiály šetrné k přírodě, spolupracujeme s lokálními dodavateli, nabídku sortimentu a jídel sestavujeme sezónně a svědomitě
  • Jídlo jako zážitek – Celkový dojem vzniká na základě vnímání několika aspektů. U nás není jídlo jen o chuti, ale o komplexním zážitku z gastronomie