Bistro s obchodem:

pondělí-čtvrtek 7:00-21:00, pátek 7:00-22:00, sobota 8:00-21:00, neděle 9:00-20:00

Kavárna:

pondělí-pátek 8:00-21:00, sobota 9:00-21:00, neděle 9:00-20:00

Kornuterie:

pondělí-pátek 7:00-21:00, sobota 8:00-21:00, neděle 9:00-20:00

Bar 1931:

pondělí-úterý 9:00-21:00, středa-sobota 9:00-24:00, neděle 10:00-20:00

www.bistrovalachy.cz

info@bistrovalachy.cz

 

Bistrotéka Valachy

Bistrotéka Valachy je místem nakupování i setkávání gurmánů, milovníků dobrého jídla, hobby kuchařů a nadšenců pro kvalitní gastronomii. Její jedinečnost spočívá v propojení několika gastro provozů pod jednou střechou. 

Můžete se těšit na snídaně, obědy i večeře ve svižném bistru, nákupy v obchodě s vlastní pekárnoukávárnu s cukrovím od našich cukrářů, Bar 1931 s vysokou barovou kulturou, nebo na netradiční kornuterii s dobrůtkami na cestu – stylově do kornoutu. Součástí Bistrotéky Valachy bude také škola vaření s různorodou nabídkou kurzů, které budou lektorovat samotní kuchaři Bistrotéky, ale i výjimeční hosté.

Bistrotéka Valachy je unikátní koncept nákupní kultury, která všem milovníkům jídla dáva nový pohled na gastronomii a stravování. V Bistrotéce vaříme ze surovin, které jsou k prodeji přímo v obchodě, jež je součástí samotného bistra. Proto název Bistro-téka symbolizující místo nakupování i konzumování.

Cílem Bistrotéky Valachy je návrat k poctivému řemeslu, poskytování odborného servisu s pokorou a vytváření dlouhodobých vztahů se zákazníky. Chceme nabízet kvalitní, poctivé, manuálně vyrobené, sezónní a čerstvé potraviny v každém z našich provozů, které si budete moci vychutnat přímo v Bistrotéce, na cestě do práce, školy, v parku nebo v poklidu domova.

Bistrotéka Valachy není jen místem skvělého jídla, ale i místem poznávání a místem zážitků. Díky bohatému programu gastronomických a kulturních akcí si u nás můžete vychutnat jídlo všemi smysly.

Naše hodnoty:

  • Kvalita, poctivost a vztah k zákazníkům na prvním místě – Výběr kvalitních a poctivých surovin je u nás alfa a omega
  • Vztah k přírodě – Se vší úctou k přírodě přistupujeme k naší práci. Používáme materiály šetrné k přírodě, spolupracujeme s lokálními dodavateli, nabídku sortimentu a jídel sestavujeme sezónně a svědomitě
  • Jídlo jako zážitek – Celkový dojem vzniká na základě vnímání několika aspektů. U nás není jídlo jen o chuti, ale o komplexním zážitku z gastronomie